Kennisbank geïntegreerd in Installatie Journaal

Kennisbank geïntegreerd in Installatie Journaal

Bezoekers van Installatie Journaal hebben het wellicht al gezien, in het menu staan enkele nieuwe overzichtspagina's  als uitklapjes. Deze overzichtspagina's noemen wij collecties en zijn samengesteld door de redactie van de Kennisbank Installatie Journaal. Hiermee gaat de kennisbank op in Installatie Journaal.

Abonnees van Installatie Journaal krijgen daardoor een schat aan extra informatie toegevoegd. Abonnees van de Kennisbank krijgen hun informatie nu ontsloten op een nieuwe en verbeterde website, ínclusief de content van Installatie Journaal. Alle content van beide producten is nu op 1 plek beschikbaar.

De missie van Installatie Journaal blijft onveranderd: Met onze artikelen kunnen onze lezers een elektrotechnische installatie  opleveren die voldoet aan de regelgeving. Wij ondersteunen onze doelgroep bij het maken van de juiste keuzen in de diverse stappen van het ontwerp-, realisatie- en onderhoudsproces, zodat er bij de klant een veilige en goed functionerende oplossing kan worden opgeleverd en onderhouden.  Daarnaast signaleren we nieuwe trends en ontwikkelingen, zonder de praktijk van vandaag uit het oog te verliezen. 

Collecties

De collecties zijn samengesteld door onze  redactie op basis van de voormalige Kennisbank Installatie Journaal. Ze gaan over alle belangrijke onderwerpen uit de NEN 1010, zoals beschermingsmaatregelen, elektrisch materiaal, bijzondere installaties en inspectie. Ook de andere belangrijke onderwerpen slaan we niet over. Zo wordt onder het kopje Meterruimten de NEN 61439 in twee collecties compleet uitgeplozen, onder PV vind je informatie over het ontwerpen, installeren en inspecteren van pv-installaties en diepgaande content over omvormers. Over laadpalen en opslagsystemen voegen we binnenkort ook collecties toe.

Hier vind je alle collecties >

Geef onze kennis cadeau!

Je kunt je bij Installatie Journaal registreren en zo twee artikelen per maand gratis lezen. De content uit de collecties is echter alleen voor abonnees beschikbaar. Wil je een interessant artikel delen met een collega? Dan kun je een artikel cadeau doen. Klik hiervoor op de button ‘Geef cadeau’ bovenaan het artikel en stuur de link door. De ontvanger kan dit artikel dan 72 uur lang gratis lezen!

Heb je vragen hierover? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen, of neem contact op met klantenservice of onze redactie.