Adverteren

Nummer 1

Uit de BouwKennis Communicatie Monitor 2019, het tweejaarlijkse onderzoek dat inzicht geeft in de zakelijke mediaconsumptie van uitvoerende partijen binnen de bouw, blijkt dat Installatie Journaal:
1. verreweg het meest gelezen vakblad is 23%
2. verreweg de meest bezochte website is met ook 23%
In beide gevallen is de afstand t.o.v. nummer 2 maar liefst zo’n 50% hoger!
Bij e-installateurs zijn vakbladen sowieso een veel gebruikte informatiebron.
Het hoogst scoort mond-tot-mondreclame (86%), maar voor 82% van de e-installateurs zijn dat vakbladen!


Installatie Journaal is al jaren het meest toonaangevende vakblad voor e-installateurs (ondernemers) en functionarissen, verantwoordelijk voor inkoop, advies, calculatie, ontwerp en projectleiding. Het vakblad, de website, de e-mailnieuwsbrieven, de kennisbanken en het digitale bladerarchief helpen professionals bij het ondernemerschap en marktgerichtheid. Informatie over trends, normen, techniek en producten is daar onderdeel van.

Installatie journaal wordt gelezen door vakmensen die vandaag meer willen weten van de trends en ontwikkelingen die er morgen toe doen. Wij helpen de installatiebranche met kennis en data om klanten te vinden, te winnen, te bedienen en te binden.  Voor contentmarketing en leadgeneration heeft Installatie Journaal een zeer interessant themapakket voor u samengesteld. Echt marketing op maat!
Klik hier voor meer informatie.

De website van Installatie Journaal biedt u veel opvallende displaymogelijkheden.
Klik hier voor een overzicht van alle mogelijke bannerposities.

Media advies
Uw contactpersoon:
Gejo Flierman / gejoflierman@vakmedianet.nl | 06-53227316

Installatie XL 2019
Verschijnt: 10 december 2019
Sluit: 19 november 2019
Inclusief katern Licht XL

Installatie XL is een speciale uitgave van Installatie Journaal en Gawalo over grote en grootse projecten. ‘Groot’ betekent dat de projecten opvallen door hun fysieke afmetingen of door de omvang van deeloplossingen, zoals de hoeveelheid toegepast leidingwerk. ‘Groots’ heeft betrekking op fantastisch, fenomenaal, bijzonder in detail. Zoals een bijzondere aanpak of oplossing bij de renovatie van een historisch gebouw.

Installatie XL behandelt projecten waarop groot en groots van toepassing zijn. Installatie XL kiest projecten uit alle gebouwsoorten, zoals woningen, kantoren, zorggebouwen, magazijnen, recreatiegebouwen, gemeentehuizen, industriele gebouwen. De projectbeschrijvingen gaan over de e- installaties, w-installaties of beide.

Redactionele inhoud
Installatie XL publiceert journalistieke projectbeschrijvingen, waar de e- en/of w-installaties centraal staan. In deze projectbeschrijvingen komen opdrachtgevers, projectleiders, installatieadviseur aan het woord. Extra aandacht wordt besteed aan Solar en Beveiliging!

Extra groot bereik
Installatie XL wordt verzonden aan de abonnees van Gawalo, Installatie Journaal, Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect. En de digitale versie van Installatie XL genereert extra bereik en traffic naar uw website.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE!
Interesse in de editie 2019? Neem dan contact op met:
Jetvertising
Rob Koppenol
070 – 399 00 00,
rob@jetvertising.nl

Meer informatie over onze vaktitels vindt u ook op www.bereikdebouw.nl en www.vakmedianet.nl.