Libra

In ons assortiment vindt u de hoogste kwaliteit zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en energieopslagsystemen. Wij leveren aan meer dan 1.500 professionele installateurs (van groot tot klein), die zowel commerciële als residentiële PV-projecten installeren.

 

Internationaal actief

Sinds 2007 hebben wij een leidende positie verworven in de Europese zonne-energie markt. In de afgelopen tien jaar hebben wij een internationaal netwerk opgebouwd met diverse verkooppartners en klanten. Daarnaast hebben wij vestigingen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Vietnam.

Duurzame relaties

Wij streven er iedere dag naar dat onze klanten onze ‘raving fans’ worden. Om deze maximale klanttevredenheid te realiseren, zetten we tijdens het gehele proces in op persoonlijk contact, heldere communicatie en de beste service. Hoe brengen we dit in de praktijk?

  • De beste service – Wij bedenken de beste oplossing voor uw energiesysteem en zorgen ervoor dat het gehele proces naar wens verloopt. Wij hebben een bovengemiddeld hoge beschikbaarheid van onze PV-materialen.
  • Technische ondersteuning – Met ruim 30 jaar ervaring in de branche kunnen wij u uitgebreid adviseren, calculaties maken en al uw technische vragen beantwoorden.
  • After sales service – Mocht er sprake zijn van een defect, dan kunt u rekenen op professionele assistentie waardoor uw probleem snel verholpen wordt.
  • Uitgebreide webportaal – Het webportaal is van alle gemakken voorzien. U vindt hier onder andere de webshop, eerder geplaatste orders, facturen, prijslijsten en een offertetool, maar ook design- en calculatietools. Zo wordt online bestellen wel erg makkelijk!
  • Trainingen – U kunt bij Libra Energy diverse technische trainingen en webinars volgen. Op deze manier kunt u uw PV-kennis verbreden en de nieuwste producten als eerste ontdekken.