nieuws

Vakbeurs SSA toont verschillende primeurs

beveiliging

“Het onderwerp veiligheid is broos en breed.” Dit zegt Fred Teeven, staatssecretaris Ministerie van Veiligheid en Justitie. Hij opende vanmorgen de vakbeurs Safety & Security Amsterdam.

Teeven legt de link met de ramp in Japan. “Als je ziet wat daar gebeurt… De infrastructuur is voor een groot deel verwoest.  Er zullen op veiligheidsgebied altijd risico’s zijn die je van tevoren niet kunt inschatten.”

Hij pleit voor een integrale benadering. “Het gaat om een mix van preventie en repressie. Het is zaak tussen beide de balans te zoeken.”

Noviteiten

De vakbeurs SSA 2011 toont verschillende primeurs. Zoals een slot dat met klopsignalen werkt, een rookmelder met gsm-kiezer en een iris-scanner die op een meter afstand scant. Ook interessant zijn onder andere de web-based toegangscontrole producten van Honeywell en de brandmeldsystemen van Hertek.  

Conduct Nederland is een van de standhouders. Sales manager Werner van Vliet toont de XTU overspanningsbeveiliging van Dehn. “Deze past zich aan het aangeboden spanningsniveau aan. Zo zit je als installateur altijd goed.”

De beurs SSA 2011 is nog tot en met donderdag in Amsterdam  RAI. Meer informatie: www.safetysecurityamsterdam.nl

Reageer op dit artikel