nieuws

Zonne-installaties veiliger door Stringbox van YPS

beveiliging

YPS uit Neerpelt zegt zonnestroom-installaties veiliger en goedkoper te maken met zijn Stringbox. Dit product bundelt kabels tot overzichtelijke strengen. Kabels lopen niet meer direct van het paneel naar de omvormer, maar beginnen en eindigen in de box. Volgens YPS kan een installatie met een stringbox per saldo met minder kabel toe, waardoor de aanlegkosten […]

YPS uit Neerpelt zegt zonnestroom-installaties veiliger en goedkoper te maken met zijn Stringbox. Dit product bundelt kabels tot overzichtelijke strengen. Kabels lopen niet meer direct van het paneel naar de omvormer, maar beginnen en eindigen in de box. Volgens YPS kan een installatie met een stringbox per saldo met minder kabel toe, waardoor de aanlegkosten dalen. De box beveiligt tegen overspanning. De beveiliging is opgebouwd uit modules. Afhankelijk van de uitvoering kan de onderhoudsmonteur met een schakelaar een deel van de installatie spanningsloos maken.

Reageer op dit artikel