nieuws

Lomans wint Business Excellence Award van Siemens

beveiliging

Lomans wint Business Excellence Award van Siemens

Lomans Totaalinstallateur sleepte tijdens de jaarlijkse Europese partnerconferentie van Siemens Building Technologies een Business Excellence Award in de wacht.

Lomans is sinds 2006 Siemens-partner voor randbeveiligingstechnologie. Voor de Business Excellence Award waren zeven partners uit 21 landen genomineerd. De partnerconferentie was in Berlijn.

Reactie Siemens

Paul de Backker, global head marketing & business support bij Siemens Building Technologies in Zwitserland, zat in de jury. “Lomans is een financieel solide bedrijf dat zijn processen goed op orde heeft en actief is in sectoren die voor ons belangrijk zijn”, vertelt hij. “De Business Excellence Award is een blijk van waardering voor de proactieve manier waarop Lomans als partner in de markt staat en met ons omgaat en een bevestiging dat we samen op de goede weg zijn.”

Reactie Lomans

Richard van den Berg, projectleider Brandbeveiliging bij Lomans, nam de Award in ontvangst. Hij was verbaasd toen hij de naam van zijn bedrijf hoorde afroepen. “Wij wisten niet dat Siemens ons had voorgedragen. Siemens is echt ons merk voor brandmeld- en ontruimingsinstallaties. We staan volledig achter hun producten.”

Lees ook:

Brandmeldinstallaties vervangen: waar moet je op letten?

Wat doet een brandveiligheidssysteem nou precies?

Nieuwe inspectienorm brandveiligheid e-installaties

Praktisch aan de slag met brandveiligheid

 

Reageer op dit artikel