partner nieuws

JMV al 80 jaar dé specialist in elektrotechnisch bevestigingsmateriaal

beveiliging

Hemmink pakt groots uit, maak iedere maand kans op mooie prijzen!

Half februari viert Hemmink de 80e verjaardag van Jansen’s Metaalwaren B.V. Vorden (JMV). JMV werd onder de naam Jansen en Heuveling opgericht in het jaar 1938. Het bedrijf dat begon met het maken van houten bijenkasten en kinderspeelgoed heeft nu, 80 jaar later, een enorme transitie doorgemaakt. Alle redenen om dit groots te vieren!   

JMV al 80 jaar dé specialist in elektrotechnisch bevestigingsmateriaal

80 jarig bestaan vieren met mooie prijzen en kortingen    
Het 80 jarig bestaan van JMV wordt gevierd van 1 april t/m 31 december 2018. Er komt een spaaractie voor installateurs, waarmee er mooie prijzen te winnen zijn. In een aantal productverpakkingen van JMV zit een actiekaart met code, die door de installateur ingevuld kan worden op onze website www.jmv80jaar.nl. De installateur krijgt hier punten voor, net zoals dat hij/zij punten krijgt voor het liken van onze social media kanalen. Hoe meer punten, hoe groter de kans om bijvoorbeeld een GoPro, koffiemachine of een weekend weg te winnen.

Het begin van JMV         
Na de oorlog was vooral veel gebrek aan hout en is het bedrijf overgegaan op de productie van metalen artikelen. In de jaren 50 maakte JMV haar moeilijkste periode door. Dit resulteerde in een scheiding van de toenmalige directie, waarna Evert Jansen in zijn eentje doorging met het maken van metalen beugels voor de bevestiging van elektrabuizen (1959).

Overname door tweede en derde generatie     
Op 1 januari 1982 namen de heren Jos Jansen en Henk Jansen het bedrijf van hun vader over en in 1997 ging de heer Henk Jansen alleen verder met JMV. De derde generatie, Dennis Jansen, werkte toen al 2 jaar bij JMV en hield zich tot dan toe bezig met de automatisering. JMV moest klaargestoomd worden voor de 21e eeuw. Later heeft ook zijn broer Sander Jansen zich bij het bedrijf gevoegd.

Overname door Hemmink       
Nu, 80 jaar verder, valt JMV onder de Hemmink groep. Als grootste klant van JMV heeft Hemmink in 2011 alle aandelen van de gebroeders Jansen overgenomen en het bedrijf onder de Hemmink-paraplu toegevoegd als zelfstandige organisatie net als TrueTools en KWx. JMV biedt oplossingen voor de aarding in natte ruimten en voor de bevestiging van elektrabuis, draad of kabel. JMV heeft ook een uitgebreid assortiment voor de montage aan staalconstructies. Alle producten zijn ontwikkeld op basis van het principe “Slim en Snel Installeren” en worden geleverd aan elektrotechnische groothandels, bouwbedrijven en de specialistische industrie.

Reageer op dit artikel