nieuws

Mobiel bestellen bij Technische Unie

digitalisering

Voor installateurs die vaak op pad zijn heeft de Technische Unie een mobiele webshop ontwikkeld. Deze tool biedt klanten de mogelijkheid om via een smartphone informatie te zoeken en producten te bestellen.

De Technische Unie heeft gekozen voor een mobiele website in plaats van een app. Een mobiele website is niet gebonden aan een bepaald merk of bepaalde software, en daarmee breder inzetbaar.

Inloggen

Klanten kunnen inloggen met de gegevens die ze ook gebruiken voor de internetsite. Ook de ingestelde voorkeuren rond informatie raadplegen en bestellen neemt de mobiele website over. Een medewerker die op kantoor niet mag bestellen, kan dat ook niet via de mobiele shop.

Lichtere uitvoering

Niet alle functionaliteiten van de internetsite zijn mobiel beschikbaar. Beheren van bestellingen en profielen kan bijvoorbeeld alleen op een vaste werkplek. Voor deze lichtere uitvoering is bewust gekozen. Zo is het programma ook geschikt voor gebruik via een klein scherm en minder stabiele internetverbindingen.

Reageer op dit artikel