nieuws

Gebouwautomatisering: hoe ziet de toekomst eruit?

digitalisering

Hoe ziet de toekomst van slimme gebouwen eruit? En hoe kunnen installateurs succesvol zijn en blijven in smart buildings?

Gebouwautomatisering: hoe ziet de toekomst eruit?

Smart Buildings zijn ‘gebouwen met hersens’. Een slim gebouw is een adaptief gebouw. Een  gebouw dat meebeweegt met haar wisselende functies. Bijvoorbeeld een kantoor wat transformeert naar verzorgingshuis.

Domotica 3.0

In de gratis whitepaper Domotica 3.0 – de toekomst van gebouwautomatisering wordt ingegaan op de nieuwste ontwikkelingen. De whitepaper geeft meer inzicht in de mogelijkheden van slimme integratie van geautomatiseerde techniek in gebouwen. Welke slimme technieken kunnen installateurs het beste toepassen?

De auteur

De whitepaper is geschreven door Maarten van der Boon. Hij helpt vanuit zijn eigen bedrijf Novitek organisaties met innovatie. Van der Boon deed ruime ervaring op bij technisch dienstverlener Leertouwer in Barneveld.

Lees meer over slimme gebouwen in de gratis whitepaper domotica 3.0 – de toekomst van gebouwautomatisering 

Lees ook:

Installateurs weten te weinig over geavanceerde domoticasystemen
Markt voor slimme gebouwautomatisering staat op kantelpunt
Woonhuisinstallaties: nu en in de toekomst

Reageer op dit artikel