nieuws

BIM is kinderschoenen ontgroeid

digitalisering

BIM is allang niet meer alleen een manier om gegevens centraal op te slaan.

BIM is kinderschoenen ontgroeid

BIM is een manier van werken geworden waarbij steeds meer bouwers en gerelateerde partijen zich aansloten. Eerst vooral omdat het wel moest, want achterblijven leek geen optie. Maar steeds meer – naarmate het vertrouwen van de partijen groeide – omdat men ging inzien dat BIM een werkproces is dat veel voordelen oplevert.

‘Samen kom je verder’

Op je eigen eilandje zitten is niet meer van deze tijd. Zoals een veelgeciteerd Afrikaans spreekwoord: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder.” Kortom: BIM ontgroeide de kinderschoenen.  Meer hierover leest u in het artikel hoe BIM volwassen werd 

Lees ook: 

BIM bij NOM-renovaties

BIM doe je er niet zomaar even bij

In 7 stappen naar een top verlichtingsplan in BIM

Reageer op dit artikel