nieuws

‘Papieren handboek is passé’

digitalisering

Veel servicegerichte bedrijven werken nog met papieren handboeken. Volgens Tim Hermans van HSO is deze manier van informatievoorziening niet meer van deze tijd, nu  technische installaties steeds complexer worden.

‘Papieren handboek is passé’

Hermans merkt dat de nieuwe generatie engineers geen genoegen neemt met ‘gedateerde’ oplossingen voor informatievoorziening.

Augmented Reality

Volgens Hermans is het verstandig engineers te voorzien van handheld devices die onderdeel zijn van de ICT-infrastructuur. En dus realtime toegang geven tot bedrijfsinformatie zet je een eerste stap. Het is ook mogelijk direct een volgende stap te zetten door een Augmented Reality laag toe te voegen aan de informatie die gepresenteerd wordt aan de engineer.

Lees meer hierover in de blog van Tim Hermans Werken met Augmented Reality leidt tot tijds- en kostenbesparingen

Lees ook

‘Jongere generatie monteurs neemt geen genoegen met planning op A4’tje’

‘Servicemonteurs gaan vaak onvoorbereid op pad’

 

Reageer op dit artikel