nieuws

Hitma organiseert seminar over draadloze gebouwautomatisering

digitalisering

Kunnen geavanceerde gebouwautomatiseringsproducten ook draadloos worden aangesloten en wat betekent dat voor de betrouwbaarheid? Daarover gaat het tijdens het Hitma-seminar over draadloze gebouwautomatisering.

Hitma organiseert seminar over draadloze gebouwautomatisering

Tijdens het seminar komt onder andere het systeem Produal Proxima Mesh aan bod. Dit is een nieuwe draadloze technologie voor moderne, intelligente gebouwen. Het systeem is uitgerust met ingebouwde temperatuur-, CO₂- en vochtsensoren. Hiermee kunnen luchtcondities binnen kantoorruimtes extra nauwkeurig gemeten en geregeld worden.

De bijeenkomst is 20 november in Uithoorn en 21 november in Antwerpen. Deelname is gratis.

Reageer op dit artikel