partner nieuws

Stabiplan organiseert SUM in Van Nelle Fabriek

digitalisering

Stabiplan organiseert SUM in Van Nelle Fabriek

Wat draagt bij aan het succes van een BIM-project? Wat is daarbij nodig? Om hier een antwoord op te krijgen, organiseert Stabiplan op 15 november de SUM in de Van Nelle Fabriek. Een dag waar adviseurs, installateurs en fabrikanten elkaar ontmoeten en waar alles draait om het thema: ‘We are BIM LIVE’.

De SUM (Stabicad User Meeting) staat in het teken van eerlijke praktijkverhalen, recente marktontwikkelingen en toekomstverwachtingen. Om 10.00 uur start het plenaire programma. Tijdens dit plenaire programma wordt de hele BIM-workflow besproken, waarin de rol van installateur, adviseur en fabrikant aan bod komt.

PRAKTIJKERVARINGEN DELEN
Na de lunch kunnen bezoekers kiezen uit 18 subsessies die ingaan op verschillende actuele onderwerpen. Dit gebeurt aan de hand van spraakmakende BIM-projecten en live demo’s van de software. Verschillende bedrijven delen hier hun praktijkervaringen met BIM, om zo van elkaar te leren en elkaar verder te brengen.

PROGRAMMA
09.00 uur: Inloop
10.00 uur: Plenair programma
12.00 uur: Lunch
13.30 uur: Subsessies
16.30 uur: Borrel

DATUM
15 november 2016

LOCATIE
Van Nelle Fabriek in Rotterdam

AANMELDEN
U kunt zich hier aanmelden voor de SUM.

Reageer op dit artikel