nieuws

“Elektrotechniek en IT komen bij elkaar”

elektrotechniek

Debby Slofstra is vice-president Building bij Schneider Electric. “Al lang geleden had ik het gevoel dat elektrotechniek en IT bij elkaar zouden komen. En dat blijkt te kloppen.”

“Elektrotechniek en IT komen bij elkaar”
Foto: De Beeldredaktie

Volgens Slofstra levert de integratie grote voordelen op. “Denk aan cybersecurity, het optimaliseren van de voorspelbaarheid van onderhoud en efficiënt gebouwbeheer. Deze integratie is bijna sturend in de samenleving en vraagt veel van de installatiebranche.”

Processen optimaliseren

Slofstra: “We hebben de overtuiging dat je als bedrijf moet innoveren om toekomstvast te zijn. Je kunt op drie manieren innoveren: technisch, door het optimaliseren van processen en gestuurd door actuele ontwikkelingen.”

Lees het complete interview met Debby Slofstra: “Winst op vele terreinen door integratie IT en elektrotechniek

Reageer op dit artikel