nieuws

Warmtepompen zijn ook interessant voor e-installateurs

energie

Wie ‘hoort’ de warmtepomp te installeren: de e- of de w-installateur? Voor zowel de gaserkende cv-installateur als de elektrotechnisch installateur komen er nieuwe dingen bij kijken.

Warmtepompen zijn ook interessant voor e-installateurs

Menig verwarmingsinstallateur staat met zijn oren te klapperen als hij hoort over de zwaardere (3-fasen)elektra-aansluiting. Voor de elektrotechnisch installateur is het ook niet allemaal bekend terrein.

Elektrische bedrading veilig aansluiten

Natuurlijk weet de e-installateur alles over het veilig aansluiten van de elektrische bedrading van de warmtepomp. Maar verwarming is een ander verhaal. Warmteverliesberekening, legplannen voor de vloerverwarming, en wanneer is nu een f-gassenerkenning noodzakelijk? En wat is een warmtepomp überhaupt?   Lees meer hierover in de gratis whitepaper Warmtepompen interessant voor E-installateurs

Lees ook: 

Kansen voor warmtepompen

Warmtepompen installeren: wat zijn aandachtspunten?

 

Reageer op dit artikel