partner nieuws

Bekijk de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie

energie

Zonne-energie zit de laatste jaren in een ware stroomversnelling. De technologieën worden steeds beter en dit heeft als gevolg dat er veel oplossingen zijn om een woning duurzamer te maken.

Bekijk de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie

Libra Energy speelt als full-service groothandel van duurzame energiesystemen continu in op deze trends op het vlak van zonne-energie. Op de beurs InterSOLUTION kunt u op de stand van Libra Energy en JA Solar kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen.

Producttrends zonnepanelen

JA Solar is één van de grootste fabrikanten van zonnepanelen en zonnecellen ter wereld. Zij houden zich volop bezig met R&D, wat resulteert in de nieuwste technologieën en een zeer hoog rendement. De nieuwste techniek is de toevoeging van een extra busbar, waardoor er meer elektriciteit opgewekt kan worden. De zonnepanelen met deze nieuwe technologie:

  • Monokristallijn PERC, 5 busbar celtechnologie met een vermogen van 305Wp
  • All Black PERC, 5 busbar celtechnologie met een vermogen van 300Wp
  • Polykristallijn, 5 busbar celtechnologie met een vermogen van 275Wp

Opslag van energie in een batterij

De StorEdge is de nieuwste ontwikkeling van het Israëlische merk SolarEdge. De StorEdge is speciaal ontwikkeld voor residentiële projecten en maakt het mogelijk voor huishoudens om de zelf-consumptie te verhogen door middel van opslag van energie. Wanneer de zon niet genoeg energie levert, wordt de energie gebruikt die eerder is opgeslagen in de StorEdge.

De Goodwe ES Hybride omvormers zijn bi-directionele omvormers en zijn ontwikkeld om op een slimme manier energiehuishoudens te beheren. Deze omvormers maken opslag van opgewekte elektriciteit mogelijk en zijn zowel netgekoppeld als off-grid in te zetten. Daarnaast combineert deze GoodWe ES-serie een laadregelaar en batterijmanagementfunctie, wat het mogelijk maakt om:

  • Zonne-energie te leveren aan een bedrijf of woonhuis
  • Het laden en ontladen van de batterij
  • Het terugleveren van energie aan het net

Libra Energy is officieel aftersales centrum voor GoodWe omvormers, waardoor u met al uw technische vragen en mogelijke defecten altijd bij ons terecht kan.

Zonnepanelen geïntegreerd in het dak

GSE Intégration is een Franse onderneming en onderdeel van Groupe Solution Energie. GSE heeft een uniek indaksysteem ontworpen die veel voordelen biedt. Zo is het systeem geschikt voor alle zonnepanelen, bestaat het slechts uit een aantal onderdelen en biedt het een esthetische oplossing, waardoor dit indaksysteem ideaal is voor zonne-energiesystemen op nieuwbouwwoningen.

Maak tijdens de beurs kennis met deze nieuwe producten en de mensen achter Libra Energy en JA Solar. We zien u graag op stand nummer 3218 in hal 3.

Libra Energy is een full-service groothandel in zonnepanelen en duurzame energie en heeft al ruim 25 jaar ervaring in PV-systemen. Bent u benieuwd wat Libra Energy voor u kan betekenen? Klik hier voor meer informatie.

Reageer op dit artikel