artikel

VN-top onderscheidt Gronings Hoogkerk

installatiebranche

PowerMatching City in het Groningse Hoogkerk is tijdens de VN-conferentie bijeenkomst Rio+20 bekroond als ‘duurzame topoplossing’. Deze Nederlandse visie op een ‘intelligent’ energienet is opgenomen in de Sustainia100; een overzicht van nieuwe en schaalbare technieken om de energievoorziening duurzamer te maken. Oplossingen uit deze lijst zijn genomineerd voor de Sustainia Award. De winnaar van deze […]

PowerMatching City in het Groningse Hoogkerk is tijdens de VN-conferentie bijeenkomst Rio+20 bekroond als ‘duurzame topoplossing’. Deze Nederlandse visie op een ‘intelligent’ energienet is opgenomen in de Sustainia100; een overzicht van nieuwe en schaalbare technieken om de energievoorziening duurzamer te maken. Oplossingen uit deze lijst zijn genomineerd voor de Sustainia Award. De winnaar van deze duurzaamheidsprijs wordt later dit jaar in Kopenhagen bekendgemaakt. PowerMatching City combineert onder meer micro-WKK’s, met hybride warmtepompen en zonnepanelen.

Reageer op dit artikel