nieuws

Meander Medisch Centrum krijgt liften van Schindler

installatiebranche

Schindler Liften en roltrappen gaat 27 transportinstallaties leveren voor de nieuwbouw van het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. In opdracht van Meander Combinatie VOF levert Schindler 25 liftinstallaties en 2 roltrappen.

Meander Medisch Centrum krijgt liften van Schindler

De nieuwe locatie van het Meander Medisch Centrum is na de zomer van 2013 klaar. Het ziekenhuis, dat is ontworpen door Atelier Pro, brengt de verschillende locaties van Meander Medisch Centrum samen. Alleen de locatie in Baarn blijft open.

Voor veel projecten in de gezondheidszorg werkt Schindler Liften samen met dochterbedrijf Möhringer Liften uit Haarlem. Behalve Meander MC zijn het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam en het Jeroen Bosch ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch recente voorbeelden van deze samenwerking.

Reageer op dit artikel