nieuws

Imtech Infra opent eerste kantoor in Zuid-Limburg

installatiebranche

Imtech Infra heeft sinds kort een kantoor in Sittard. Het is het eerste kantoor van Imtech Infra in Zuid-Limburg.

Imtech Infra werkt in Limburg momenteel aan verschillende projecten. Onder andere op het gebied van openbare verlichting, verkeerstechnologie, distributienetten en midden- en hoogspanning. Voorbeelden hiervan zijn het onderhoud aan de openbare verlichting in Maastricht, het uitbreiden van TenneT stations en het onderhoud aan hightech verkeersoplossingen in Heerlen.

Toekomst

Tei Ickenroth is  regiodirecteur Zuid van Imtech Infra Nederland. Hij zegt er zeker van te zijn dat dit het begin is van een langdurige regionale aanwezigheid.

Ook Bart Theunissen, directeur hoogspanning & energietechniek Imtech Infra Nederland is positief: “We kunnen zo sneller reageren op tal van regionale ontwikkelingen. En we creëren  de ruimte voor verdere groei. De toekomst voor Imtech in Limburg ziet er veelbelovend uit.”

Imtech Infra heeft gekozen voor een pand aan de Milieuparkweg.

Reageer op dit artikel