nieuws

Elektriciteitsmuseum organiseert beurs ‘Oude Techniek’

installatiebranche

Morgen organiseert het Nederlands Elektriciteitsmuseum in Hoenderloo de beurs Oude Techniek. Op de beurs worden onder andere oude radio’s, technische beschrijvingen, onderdelen, huishoudelijke apparaten en communicatieapparaten te koop aangeboden.


De beurs vindt zaterdag 6 augustus plaats in het midden van Hoenderloo rondom de muziektent naast ‘Het Dorpshuus’. De beurs begint om 9.30 uur en eindigt om ongeveer 14.00 uur.

Toegangsprijs

De toegangsprijs is vijf euro. Jongeren tot twaalf jaar betelen twee euro. Donateurs en vrouwen mogen de beurs gratis bezoeken.

Museum

Met het toegangsbewijs kunnen beursbezoekers tot oktober gratis naar het Elektriciteitsmuseum en het Radiotron. Tijdens de beurs zijn het Elektriciteitsmuseum en het Radiotron vanaf 12.00 uur geopend. De opgestelde machines zijn werkend te zien.

www.elektriciteitsmuseum.nl

Reageer op dit artikel