nieuws

Nieuwe opleiding tot praktijkdocent

installatiebranche

Kennis- en adviescentrum Kenteq start een nieuwe tweejarige Associate degree-opleiding tot praktijkdocent. Opleiders kunnen kiezen uit de richtingen werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek.

Associate degree is het eerste niveau in het hoger beroepsonderwijs. De opleiding is bedoeld voor de praktijkopleider die zich verder wil ontwikkelen in zowel techniek als didactiek. Kenteq werkt hiervoor samen met Hogeschool Windesheim, FME-CWM, A+O Metalektro en de ROC’s Leiden, Koning Willem I College en Deltion.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Kenteq organiseert drie regionale voorlichtingsbijeenkomsten over deze tweejarige deeltijdopleiding. De voorlichtingsbijeenkomsten beginnen om 20.00 uur. Geïnteresseerden kunnen tijdens de avond ook een EVC-scan krijgen en zich na afloop van een intakegesprek inschrijven voor de opleiding.

Aanmelden kan via het Serviceteam van Kenteq op 088 – 444 99 00 of serviceteam@kenteq.nl.

Reageer op dit artikel