nieuws

Wecycle en Center Parcs gaan samen e-waste inzamelen

installatiebranche

Wecycle en Center Parcs gaan samen gebruikte elektrische apparatuur en defecte energiezuinige verlichting (e-waste) inzamelen. Center Parcs draagt voortaan al zijn ingezamelde e-waste over aan Wecycle. Het gaat om ruim 35.000 kilo per jaar.

Met deze samenwerking geven Wecycle en Center Parcs invulling aan hun wens  om elektrische apparaten en verlichting waar mogelijk op een verantwoorde wijze in  te zamelen en te recyclen. Center Parcs ziet de overeenkomst met Wecycle als een nieuw stap voorwaarts op het gebied  van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hoogwaardig

Center Parcs wil het ingezamelde afval in zijn vakantieparken in Nederland, België en Duitsland  ook op een hoogwaardige manier laten recyclen. Wecycle is hierover in deze landen in gesprek met andere recycleorganisaties.www.wecycle.nl

Reageer op dit artikel