nieuws

Nieuwsgierig naar social media

installatiebranche

Veel installatiebedrijven zijn nieuwsgierig naar het gebruik van social media. Het boek ‘Van weerstand naar transparant’ is dan goed leesvoer.

Nieuwsgierig naar social media

In het boek ‘Van weerstand naar transparant; over het nut en het gebruik van internet en social media in de bouw-, installatie- en vastgoedsector’ worden 90 inspirerende voorbeelden uit de sector gegeven. Verschillende experts en koplopers uit de branche komen aan het woord. De auteurs van het boek zijn Marjet Rutten en Inge Sijpkes.

Bezoekers

Het boek gaat onder meer in op het belang van een goede website en hoe je als bedrijf ervoor kunt zorgen dat je online goed vindbaar bent en de juiste bezoekers trekt. De auteurs vertellen eveneens hoe je een corporate weblog, online community of webshop start.Twitter


Ook diverse bekende social media platformen zoals hyves, facebook en twitter komen aan bod. Duidelijk wordt hoe je deze kunt inzetten voor je organisatie, en wat de (on)mogelijkheden zijn.

Het boek kan worden besteld op www.internetindebouw.nl

Reageer op dit artikel