nieuws

Wandgootsysteem maakt installaties permanent bereikbaar

installatiebranche

Het wandgootsysteem Bohebiflex van Knauf brengt maakt van de wand een permanent bereikbare installatieruimte. Vooraf plannen en uitvoeren van aansluitpunten wordt daardoor volgens de fabrikant overbodig.

De Knauf Bohebiflex wandgootsystemen kunnen volledig worden ingebouwd, naar keuze onder- of bovenin de wand.  Het resultaat is een gemakkelijk te openen horizontale kabeltransportruimte, van waaruit de installateur de holle ruimte in de wanden en installaties permanent kan bereiken, van onder tot boven en aan beide zijden van de wand.

Varianten

Het systeem kent varianten voor scheidingswanden met gipsbeplating, voorzetwanden of bekledingen voor bijvoorbeeld buitengevels, houtskeletbouw, staalframebouw en zelfs massieve wanden. Dankzij de diverse plintafwerkingen zijn de wanden strak en glad af te werken.

Reageer op dit artikel