nieuws

Huisalarm controleren met mobiele telefoon

installatiebranche

Met een app van Securitas kan een huisalarm worden gecontroleerd met de mobiele telefoon. Deze App voor iPhone en Android is ontwikkeld voor het huisalarmsysteem Verisure.

De app stuurt een bericht als het alarm afgaat of als er zich een technisch probleem voordoet. Ook kan de app worden gebruikt om het alarm aan en uit te zetten. Gebruikers ontvangen een bericht op de mobiele telefoon om te melden wanneer en door wie het alarm wordt aan- of uitgezet. Verder wordt een logboek van alle alarmmeldingen bijgehouden, inclusief realtime gegevens.Temperatuur


Met behulp van de thermometer van het Verisure-systeem kan de app de temperatuur in een huis controleren. Zo kan het elektriciteitsverbruik in de gaten worden gehouden. En wordt bijvoorbeeld voorkomen dat de leidingen in de garage bevriezen.

 De app is te downloaden via de App Store en de Android Market onder de naam Verisure. Hij is gratis voor alle Verisure klanten.

Reageer op dit artikel