nieuws

Kennisorganisaties bundelen digitale lespakketten installatietechniek

installatiebranche

Begin juli ondertekenden Kenteq en Leerwijzer.info een samenwerkingsovereenkomst. Beide organisaties kunnen voortaan ROC’s die een opleiding Installatietechniek geven, voorzien van een compleet digitaal lesstofaanbod op alle niveaus.

Kennisorganisaties bundelen digitale lespakketten installatietechniek

Techniekstad is het instrument van Kenteq voor digitale distributie van lesmateriaal voor de technische vakgebieden Metaal, Elektro- en Installatietechniek. Het digitale lesmiddelenpakket bevat ‘leerobjecten’  zoals filmpjes, simulaties, praktijkopdrachten en toetsen.

Leerwijzer.info biedt een leermethode aan waarbij leren in beroepssituaties van essentieel belang is. De organisatie maakt daarbij gebruik van theoretische kennis vanuit het bedrijfsleven en eigen content.

Door de samen te werken kunnen beide organisaties overlap voorkomen en lesmateriaal op een efficiëntere en goedkopere manier onderhouden. Daarnaast kunnen ze sneller inspelen op de behoefte aan nieuw materiaal. Voor klanten wordt het complete lespakket daarnaast goedkoper.Bekijk het filmpje over Techniekstad


Reageer op dit artikel