nieuws

Legrand vernieuwt railkokers

installatiebranche

Legrand Nederland vervangt zijn bestaande railkokersystemen van het type LB door het nieuwe type LBplus. Deze railkokers zijn geschikt voor de energiedistributie van vermogens van 25 tot en met 63 ampère. De constructie van de verbindingen sluit foute schakelingen uit. Stroom wordt met snelle connectoren afgenomen. Legrand adviseert het voor onder meer magazijnen, winkels en […]

Legrand Nederland vervangt zijn bestaande railkokersystemen van het type LB door het nieuwe type LBplus. Deze railkokers zijn geschikt voor de energiedistributie van vermogens van 25 tot en met 63 ampère. De constructie van de verbindingen sluit foute schakelingen uit. Stroom wordt met snelle connectoren afgenomen. Legrand adviseert het voor onder meer magazijnen, winkels en werkplaatsen. Type A heeft een ophangafstand van 3 meter en type B kan 7 meter overbruggen.

Reageer op dit artikel