nieuws

ETAP maakt led-licht voor de utiliteit

installatiebranche

ETAP levert led-armaturen voor de utiliteit. Deze armaturen combineren hoogvermogende leds met speciale lenzen. Het nieuwe model E7 genereert lichtsterktes tot 7750 lumen per meter. De lenzen hebben een gepatenteerd oppervlak dat het licht ‘verzacht’ zonder dat veel licht verloren gaat. Daardoor biedt de E7 een lichtstroom tot 100 lumen per watt. De behuizing bestaat […]

ETAP levert led-armaturen voor de utiliteit. Deze armaturen combineren hoogvermogende leds met speciale lenzen. Het nieuwe model E7 genereert lichtsterktes tot 7750 lumen per meter. De lenzen hebben een gepatenteerd oppervlak dat het licht ‘verzacht’ zonder dat veel licht verloren gaat. Daardoor biedt de E7 een lichtstroom tot 100 lumen per watt. De behuizing bestaat uit geanodiseerd aluminium wat helpt warmte uit de elektronica af te voeren. Driver, bedrading en optiek vormen één geheel. ETAP levert de armaturen in lengtes van 1, 2, 3 of 4 meter in een opbouwversie of als pendel. In 1 meter armatuur zit een wisselend aantal leds in een enkele of een dubbele rij.

Reageer op dit artikel