nieuws

IP-intercom meldt wereldwijd bezoek

installatiebranche

Connex Telecom levert een IP-intercom voor deurcommunicatie van Behnke Telecom. Deze myIntercom verstuurt spraak en camerabeeld van de video-deurinstallatie via een router naar de smartphone of tablet van de gebruiker. Die kan zo overal ter wereld praten met mensen die voor de deur staan en ze desgewenst binnen laten. Het geheugen slaat de laatste twintig […]

Connex Telecom levert een IP-intercom voor deurcommunicatie van Behnke Telecom. Deze myIntercom verstuurt spraak en camerabeeld van de video-deurinstallatie via een router naar de smartphone of tablet van de gebruiker. Die kan zo overal ter wereld praten met mensen die voor de deur staan en ze desgewenst binnen laten. Het geheugen slaat de laatste twintig bezoekers met beeld, datum en tijdstip op. Het systeem is na het aansluiten van de bedrading direct klaar voor gebruik. Als optie kan de installatie worden uitgebreid met een deurgong en met een aparte drukknop voor het openen van de deur in het geval de smartphone of tablet niet binnen handbereik is. De intercom wordt bediend via een te downloaden app.

Reageer op dit artikel