nieuws

Jan Ferwerda treedt toe tot statutaire directie Technische Unie

installatiebranche

Jan Ferwerda treedt medio januari 2014 aan als CEO/algemeen directeur van Technische Unie/Sonepar Nederland.

Jan Ferwerda treedt toe tot statutaire directie Technische Unie

Jan Ferwerda (51) studeerde bedrijfseconomie en is vanaf 2009 werkzaam als CEO bij Sperwer Holding. Dit is een landelijk opererende retailorganisatie. Eerder werkte hij in directie- en managementfuncties bij Blokker Holding, Vendex KBB, Akzo Nobel en Philips.   

Tweekoppig

“Ik ben blij dat Jan Ferwerda met zijn ervaring en achtergrond de directie komt versterken”, zegt de huidige managing director Jan Janse. “Met het aantreden van Jan Ferwerda heeft Technische Unie weer een ‘tweekoppige’ directie.”

Internationaal familiebedrijf

 Jan Ferwerda verheugt zich op zijn nieuwe baan. “Ik kijk er naar uit om in dienst te treden bij het sterke, internationale familiebedrijf Sonepar.”

Reageer op dit artikel