nieuws

Unica genomineerd voor Wiltec-award

installatiebranche

Unica is met de Governance code ‘Veiligheid in de bouw’ genomineerd voor de Wiltec Veiligheid Award Nederland. De award gaat naar een bedrijf dat de afgelopen tijd op een positieve manier bezig geweest is met veiligheid.

Unica genomineerd voor Wiltec-award

De uitreiking van de award is op 8 april in Ahoy Rotterdam, tijdens de beurs Safety&Health@work. Behalve Unica zijn ook Salmay Communicatie en Spanbeton genomineerd.

Unica

Unica sleepte de nominatie in de wacht met de Governance code ‘Veiligheid in de bouw’. Het installatiebedrijf stelde deze code samen met 14 andere partijen op. Het gaat hierbij om opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Veiligheid verbeteren

De Governance code is door minister Stef Blok en de deelnemende partijen ondertekend. Het doel van de code is het verbeteren van  veiligheid op bouwwerken in Nederland.  

Salmay Communicatie

Salmay Communicatie is genomineerd met de campagne ‘Samen voor Veiligheid’. Een groot bedrijf in de procesindustrie startte een intensieve campagne voor gedragsbeïnvloeding. Het belangrijkste uitgangspunt was het organiseren van feedback.

Spanbeton

Spanbeton kreeg een nominatie dankzij een apparaat voor het mechanisch inschuiven van wapeningstaven. Met het apparaat worden de wapeningstaven mechanisch ingeschoven waardoor de fysieke klachten van medewerkers zijn geminimaliseerd en het werk sneller verloopt. Het apparaat is ingezet bij de bouw van de nieuwe Botlekbrug.

De prijs

De winnaar van de award krijgt een cheque van 1650 euro. Deze moet worden besteed aan veiligheidsproducten van Wiltec, Elten, Tricop, Honeywell en Opleidingen van Vakmedianet. De overige inzenders  krijgen tijdens de beurs Safety&Health@work een goodiebag.

Safety&Health@work

De beurs Safety&Health@work is op dinsdag 8 en woensdag 9 april 2014 in Ahoy Rotterdam. Het gaat om een vakevenement over veiligheid en gezond werken.

Emergency Expo

In Ahoy vindt op 8, 9 en 10 april ook de Emergency Expo plaats. Dit is een beurs voor partijen die betrokken zijn bij rampenbestrijding, risicomanagement en crisisbeheersing.

Reageer op dit artikel