nieuws

Theben Nederland bestaat vijf jaar

installatiebranche

Theben Nederland viert zijn eerste lustrum. Vijf jaar geleden startte Theben AG een verkooporganisatie in ons land.

Theben Nederland bestaat vijf jaar

Theben Nederland is gevestigd in Apeldoorn. Er werken inmiddels zes mensen. ‘Pioniers’ Jos Jansen en Edwin Hannink staan aan het roer.

KNX

Theben dankt zijn naamsbekendheid onder andere aan tijdschakelklokken, schemerschakelaars en kamerthermostaten. Maar het bedrijf levert ook bewegings-  & aanwezigheidsmelders en KNX-producten. Dit was in Nederland minder bekend. Daarom koos het moederbedrijf eind 2009  voor een eigen verkooporganisatie op de Nederlandse markt.

Buitendienstmedewerkers

Op 1 juni 2010 werden Jos Jansen en Edwin Hannink aangesteld om deze twee productgroepen meer onder de aandacht te brengen. Later kwam er nog een buitendienstmedewerker bij:  Jerry Palstra. Hij richt zich op  de westelijke provincies, N-Holland, Z-Holland en Zeeland.

Arjan, Alexandra, Linda…

April 2013 werd een kantoorpand in Apeldoorn betrokken. met cursusruimte en demomogelijkheden. Het team werd uitgebreid met drie medewerkers. Arjan Kingma is medewerker technisch support, Alexandra Kuiper verzorgt de orderverwerking, administratie en secretariële zaken en Linda Schulte is verantwoordelijk voor de marketing.

Elektrotechniek 2015

Theben wil het eerste lustrum vieren met zijn relaties en verspreidt binnenkort een speciale folder. Ook op de beurs Elektrotechniek krijgt het jubileum aandacht.

Reageer op dit artikel