nieuws

En de winnaar is…

installatiebranche

Lezers van Installatie Journaal konden onlangs meedoen aan de verloting van een mooie warmtebeeldcamera van Euro-Index, ter waarde van 1175 euro. De winnaar is bekend!

En de winnaar is…

 De wamtebeeldcamera is gewonnen door Jouke de Jong van Fa. A. de Jong & Zn uit het Friese Oldeberkoop. Gerard Cligge van Euro-Index overhandigde  hem zijn prijs. Het gaat om een warmtebeeldcamera uit de Elektrolijn,  type THT45. 

Totaalinstallateur

Jouke de Jong is sinds 1967 totaalinstallateur bij het   Fa. A. de Jong & Zn. Dit familiebedrijf heeft ook een winkel. Wanneer De Jong op locatie aan het werk is, zorgt zijn vrouw ervoor dat deze draaiende blijft. Voor de 65-jarige Jouke de Jong is stoppen met werken nog geen optie, simpelweg omdat het werk nog steeds leuk is. Zo realiseerde hij onlangs de totale installatie van een woonboerderij in Zandhuizen.

Energiewerkgroep

De Jong verwacht met de gewonnen warmtebeeldcamera van Euro-Index zijn werk als installateur nog beter te kunnen uitvoeren. Ook wil De Jong de camera inzetten bij zijn activiteiten voor de Energiewerkgroep van Oldeberkoop. Hij  gaat het meetinstrument gebruiken om de bewoners van het Friese dorp te laten zien waar er geïsoleerd moet worden.

Trouw abonnee

Jouke de Jong is al ruim 30 jaar trouw abonnee van vakblad Installatie Journaal. Via dit vakblad blijft hij zich verdiepen in vernieuwingen binnen de installatiesector.

Veel plezier!

Euro-Index en Installatie  Journaal wensen de heer de Jong veel plezier met zijn nieuwe warmtebeeldcamera.

 

Reageer op dit artikel