nieuws

Draait je bedrijf wel zo goed als je denkt?

installatiebranche

Veel installateurs kunnen momenteel het werk niet aan. Maar draait je bedrijf wel zo goed als je denkt?

Draait je bedrijf wel zo goed als je denkt?

Door Ferdinand Hogenes

Het zijn prachtige tijden, zou je zeggen. Alle monteurs zijn zo goed als volledig bezet.  Maar reken je  als installateur wel met de juiste kostprijs? Ofwel: Draait je bedrijf wel zo goed als je denkt?

 Kostprijsberekening

Er zijn verschillende manieren van kostprijsberekening. Ferdinand Hogenes is een van de oprichters van Uw Duurzame Installateur. Hij beschrijft de ervaring en visie van deze organisatie op de interne kostprijsberekening in de blog Reken je echt met de juiste kostprijs?Hij behandelt een eenvoudige kostprijsberekening, een uitgebreide kostprijsberekening en de kostprijsberekening voor klein werk.

Lees ook:

Installateur: Ben je te druk? Verhoog je prijs!

Dit zijn de uurtarieven in de elektrotechniek

Technische sector verwacht winststijging

Reageer op dit artikel