partner nieuws

Joulz gecertificeerd voor Veiligheidsladder niveau 3

installatiebranche

Joulz gecertificeerd voor Veiligheidsladder niveau 3

Sinds 1 juli 2016 is Joulz gecertificeerd voor Veiligheidsladder niveau 3. Joulz behoort hiermee tot de eerste bedrijven in de energiesector die zijn gecertificeerd voor de Veiligheidsladder niveau 3. De KIWA-audit heeft plaats gevonden in juni.

Een volgende stap in veilig werken
Joulz heeft veiligheid, product- en proceskwaliteit van oudsher hoog in het vaandel staan. Directeur Anja Vijselaar: ‘Wij streven in alle fasen van de projecten, van ontwerp  tot bouw en onderhoud, naar een continue verbetering van de veiligheid voor onze medewerkers en de omgeving. De Veiligheidsladder richt zich vooral op het veranderen van houding en gedrag ten aanzien van veiligheid.’ De afgelopen jaren hebben we op dit gebied al veel ontwikkelingen doorgemaakt. Wij zien de Veiligheidsladder 3 als een belangrijke volgende stap in veiliger werken, naast onze reeds bestaande (veiligheids)procedures en –instructies.

Joulz beschikt uiteraard al over diverse certificaten op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu.

Reageer op dit artikel