nieuws

Ledverlichting loont steeds meer

verlichting

Volgens BB Lightconcepts is de toepassing van professionele ledverlichting in de industrie, parkeergarages en tunnels in toenemende mate lonend. Het bedrijf is tijdens de vakbeurs Elektrotechniek te vinden in Hal 7, stand D/E 050.

Ledverlichting loont steeds meer

BB Lightconcepts toont op de beurs de laatste led-innovaties. Het bedrijf is bekend van de Lightpipe. Beursbezoekers kunnen informatie inwinnen over de besparingen die deze energiezuinige dimbare verlichting oplevert.

Lightpipe

Tegenwoordig is de Lightpipe uitgerust met 4 ledmodules in plaats van met een Metal Halide lamp. De polycarbonaat buis is aan de binnenzijde bekleed met een optische folie. Hierdoor wordt de lichtuittreding over een groter oppervlak oppervlak verdeeld. Dit zorgt voor een hoge uniformiteit en een lage verblinding.

Efficiënter

De 130 lm/W leds zijn efficiënter, energiezuiniger en sneller schakelbaar als de MH lichtbron. Het uiterlijk is vrijwel hetzelfde gebleven.

2C2

In dit filmpje vertelt General Manager Chiel Bekker over C2C-ledverlichting met een Lightpipe:

Lees meer over de beurs Elektrotechniek en de exposanten in het beursmagazine en het septembernummer van Installatie Journaal.

Reageer op dit artikel