nieuws

CCF-lampen vervangen tl-verlichting bij vleeswarenfabriek

verlichting

Het familiebedrijf Vocking Vleeswaren in Utrecht heeft zijn tl-verlichting vervangen door CCFL-verlichting. Volgens adviseur MVG energy solutions kan het bedrijf daarmee 47 procent besparen op de huidige energiekosten voor de verlichting.

CCF-lampen vervangen tl-verlichting bij vleeswarenfabriek

Directeur Paul Vocking: “Gelukkig konden we gewoon onze huidige tl-armaturen gebruiken, hierdoor zijn de kosten voor de aanpassing zeer laag gebleven. Daarnaast hebben we op advies de kleur van onze verlichting veranderd, waardoor ons personeel een prettiger werkomgeving heeft. Bovendien gaan deze lampen ook nog eens veel langer mee dan onze oude tl-verlichting.”

CCFL

De Cold Cathode Fluorescentie Lamp (CCFL) wordt al decennialang toegepast in platte beeldbuizen zoals in computerschermen en televisies. De CCFL-verlichting bij Vocking Vleeswaren is geleverd door MVG energy solutions uit Nieuwegein. Volgens de adviseur is het een duurzame en goed betaalbare vervanging voor de huidige tl-verlichting.

Reageer op dit artikel