nieuws

Wecycle werkt intensiever samen met Gunters en Meuser

verlichting

Groothandel Gunters en Meuser en Wecycle willen meer afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen inzamelen. Daarom  gaan ze intensiever samenwerken.

Wecycle werkt intensiever samen met Gunters en Meuser

In de acht vestigingen van Gunters en Meuser zijn inlevermeubels geplaatst. Dankzij deze meubels kunnen klanten makkelijk en snel elektrisch gereedschap, tl-buizen en spaarlampen inleveren. Er staan tevens inlevermeubels bij zusterbedrijven Dirk Stam in Mijdrecht en Klarenbeek in Amstelveen.

Inlevermeubels

Kleine hoeveelheden lampen en elektrische gereedschappen kunnen gratis worden ingeleverd bij groothandels met een Wecycle-inlevermeubel. Inmiddels staan deze meubels in meer dan 200 vestigingen van Gunters en Meuser, Hornbach, Oosterberg, Rexel, Solar, Technische Unie, Vihamij en Wildkamp.

Grotere hoeveelheden

Voor grotere hoeveelheden lampen (vanaf 300 per jaar) kunnen bedrijven zich aanmelden als inzamelpartner van Wecycle. Ook is er een gratis ophaaldienst beschikbaar voor projecten waar veel lampen of armaturen ineens vrijkomen.

Recyclen

Wecycle organiseert in Nederland de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen. Alle ingeleverde apparaten en lampen laat Wecycle tot 90 procent recyclen tot nieuwe grondstoffen. 

Reageer op dit artikel