nieuws

Signify verlicht stadions WK Voetbal in Rusland

verlichting

Signify verlicht stadions WK Voetbal in Rusland

Signify verlicht 10 van de 12 stadions die deze zomer worden gebruikt voor het WK Voetbal in Rusland.

Het gaat om de stadions Luzhniki (Moskou), Krestovsky (Sint Petersburg), Fisht (Sotsji), Ekaterinburg Arena (Jekaterinenburg) en de voetbalstadions in Kazan, Rostov aan de Don, Kaliningrad, Nizjni Novgorod, Volgograd en Samara.

Veldverlichting & muziek

In de Ekaterinburg Arena wordt de led-veldverlichting van Signify* gebruikt. Deze verlichting kan onder andere bestuurd en gesynchroniseerd worden met muziek om het publiek voor het begin van de wedstrijd amusement te bieden.

Led-dak & lichtshows

De verlichting van Signify werd ook gebruikt om de gevels van stadions te verlichten. Aan de buitenkant van het Luzhniki stadion in Moskou werd een led-dak van 39.000 vierkante meter geïnstalleerd. Deze gevel zorgt bijzondere lichtshows voor, tijdens en na wedstrijden.

Genieten van voetbal

Sergey Karpov, hoofd sportverlichting van Signify in Rusland: “Dankzij deze installaties kunnen fans en televisiekijkers overal ter wereld genieten van hun favoriete sport. Dit terwijl de spelers op het veld profiteren van een optimaal zicht.”

*Signify is de nieuwe bedrijfsnaam van Philips Lighting.

Lees ook:

NAC Stadion wordt duurzaam met led en solar

Vloerverwarming voor grasmat Heracles

Honderden nieuwe armaturen voor ArenA

Reageer op dit artikel