nieuws

LuxImprove en Essent helpen ondernemers energie te besparen

verlichting

Ledverlichtingspecialist LuxImprove uit Kruiningen is door Essent als servicepartner geselecteerd.

LuxImprove en Essent helpen ondernemers energie te besparen

Essent kan zijn zakelijke klanten in de Benelux nu van dienst zijn met onder andere een professioneel lichtadvies en lichtplan voor zowel vervangings- als nieuwbouwprojecten.

LuxImprove

LuxImprove neemt het hele traject uit handen: van advies tot oplevering. Via de Klimaatroute, onderdeel van Essent, worden jaarlijkse duizenden ondernemers bezocht. Met als doel ze te helpen bij het doorvoeren van energiebesparingen. De te nemen maatregelen kunnen vervolgens via verschillende servicepartners afgenomen. Hierbij is LuxImprove nu de verlichtingspartner.

‘Ongekleurd advies’

Hans Verhoeven, directeur Essent Zakelijk: “De expertise van LuxImprove helpt ondernemers de juiste keuze te maken bij het besparen van energie op hun verlichting. Voor ons was de merkonafhankelijke positie en mogelijkheid tot totaalontzorging van LuxImprove een belangrijke factor in de selectie. We willen dat onze klanten een ongekleurd advies krijgen.”

Reactie LuxImprove

Joran de Witte, Commercieel Directeur van LuxImprove: “Wij zijn trots dat Essent ons bedrijf heeft geselecteerd als hun servicepartner voor verlichtingsoplossingen. Deze samenwerking biedt ook kansen voor ons landelijke netwerk aan installatiepartners.”

Lees ook: 

Circulaire verlichting: het mes snijdt aan twee kanten

160 miljoen extra voor energiebesparing

Reageer op dit artikel