nieuws

‘Lampen en armaturen verdienen een tweede leven’

verlichting

‘Traditionele’ verlichting wordt steeds vaker vervangen door ledverlichting.  Er zijn hierbij een paar zaken die je als installateur moet weten, zegt  Gied van Hoorn, directeur van Stichting Lightrec Nederland.

‘Lampen en armaturen verdienen een tweede leven’

Steeds meer organisaties stappen over op ledverlichting. Drukke tijden dus voor verlichtingsinstallateurs.

Lampen recyclen

Het is belangrijk verlichting te recyclen. Sinds afgelopen zomer moeten bijvoorbeeld ook kleinere armaturen, zoals spotjes en keukenverlichting apart worden ingeleverd voor recycling. “Houd dus alle verlichting apart voor recycling. Ook oude lampen en armaturen verdienen een tweede leven, ” zegt Gied van Hoorn, directeur van Stichting Lightrec Nederland. Welke aandachtspunten er volgens hem nog meer zijn leest u in de blog Hier moet je op letten bij de installatie van led.

Reageer op dit artikel