partner nieuws

Introductie BIG WHITE 2019 catalogus van SLV Nederland

verlichting

Begin oktober 2018 verschijnt de jaarlijkse hoofdcatalogus van internationaal verlichtingsmerk SLV: de BIG WHITE. De nieuwste editie van de catalogus telt 864 rijk geïllustreerde pagina’s en meer dan 3500 producten, waarvan zo’n 575 nieuw zijn.

Introductie BIG WHITE 2019 catalogus van SLV Nederland

Omdat SLV alweer 40 jaar bestaat, wordt de BIG WHITE 2019 feestelijk geïntroduceerd met een speciale actie: de BIG WHITE WEEK. Deelnemers aan deze actie vragen gratis een catalogus aan en de eerste 1250 deelnemers ontvangen daarbij een sportieve SLV Zip Hoodie van Osaka (winkelwaarde van € 100,=). De actie loopt via diverse elektrotechnische groothandels in heel Nederland. Ga voor deelname en actievoorwaarden naar http://www.bigwhite.nl/. 

Lichtberekeningen maken

SLV kent een zeer uitgebreid assortiment verlichting voor woningen, kantoren, winkels en horeca. Ondersteunende diensten zoals het geven van product- of lichtadvies, het maken van lichtberekeningen, 2D of 3D visualisaties, het leveren van demo producten en de complete ontzorging van A tot Z, maken onderdeel uit van de service van SLV Nederland. 

Uit voorraad leverbaar

SLV staat voor een prijs en kwaliteit die in goede harmonie zijn. 98% van de producten kan uit voorraad worden geleverd, waardoor leveringen snel en betrouwbaar plaatsvinden. De producten van SLV worden veelal met 5 jaar garantie geleverd.

Reageer op dit artikel