Woonhuisinstallaties whitepaper

HIER STAAT UW GRATIS WHITEPAPER!

Klik hier: Whitepaper-Woonhuisinstallaties

De veranderingen in de energievoorziening en in de installatietechniek gaan in razend tempo door. De verduurzaming van de energievoorziening leidt tot het toepassen van zonnepanelen en de intrede van de elektrische auto. Ook de warmtepomp wordt steeds meer toegepast om de lage energievraag naar warmte in te vullen. De trend van de ‘all-electric’ woning is daarmee ingezet.

Er is ook een steeds grotere verwevenheid tussen ICT-systemen en het 230V-systeem. Schakelen met mobiele telefoons, slimme sensoren, automatisch schakelende apparatuur (aangestuurd door energieleverancier of netbeheerder) begint zijn intrede te doen.

In deze uitgebreide gratis whitepaper komen o.a. de volgende onderwerpen aan de orde: all-electric, gasloos, pv-systemen, warmtepompen, slimme informatie-technologie, duurzame energie, facts & figures, cop-waarden, led-lampen, domotica-systemen, zorgfuncties, veiligheid en comfort.

Prof.dr.ir J.F.G. (Sjef) Cobben

Sjef Cobben heeft diverse publicaties op zijn naam staan, levert bijdragen aan magazines in binnen- en buitenland en is regelmatig gastspreker op congressen. Bovendien is hij hoofdredacteur van de Kennisbanken E-Installatie, waaronder NEN 1010. Binnenkort verschijnt het nieuwste boek van Sjef Cobben: “De elektrische woonhuisinstallatie, nu en in de toekomst”.