Deze nieuwe dimmers zijn gemaakt voor én door de installateur

Deze nieuwe dimmers zijn gemaakt voor én door de installateur

EcoDim introduceert de PRO line. Een update van de vier best verkochte modellen, uitsluitend via de elektrotechnische groothandels te verkrijgen. Met deze dimmers komt er een lijn op de markt met nóg betere specificaties. Speciaal ontwikkeld voor, maar ook samen met de e-installateur/monteur.

De PRO line is op basis van input van diverse installateurs door EcoDim ontwikkeld. Over het algemeen heeft de installateur een drukke agenda. Daarom is gebruiksgemak, kwaliteit én een (snelle) installatie zonder problemen van uiterst belang.

Met deze nieuwe dimmerreeks profiteert u van de kwaliteiten die u gewend bent, én kunt u rekenen op verbeterde eigenschappen die perfect aansluiten op de wens van de installateur.

De PRO line staat voor gebruiksgemak en kwaliteit. Dit wordt gerealiseerd door de hoge aansluitvermogens (0-700W), MIN en MAX afstellingen, vervangbare + extra zekeringen, geschiktheid voor alle merken afdekmateriaal en een kleine inbouwdiepte van slechts 23mm.

Daarnaast is de PRO line DEKRA gecertificeerd, heeft deze een garantie van 5 jaar en is deze gemaakt van gerecycled plastic. Verder zijn de dimmers RLC/fase aan- en afsnijding (m.u.v. de .04 PRO) en is de installatie altijd 2-draads uit te voeren zonder in te leveren op de dimkwaliteit of lichtstabiliteit.

Kortom, 4 nieuwe dimmers met krachtige specificaties, samen met installateurs ontwikkeld en alleen verkrijgbaar via de groothandel. Een primeur in de markt en een uitkomst voor installateur én groothandel.

De PRO line dimmers

De vier dimmers hebben elk een aantal unieke eigenschappen. Zo heeft u met de PRO line voor elke situatie de juiste dimmer. Onderstaand worden de dimmers uitgelicht.

ECO-DIM.02 PRO: De hardloper!

De ECO-DIM.02 PRO is een update van de onder installateurs zeer geliefde ECO-DIM.02. Het aansluitvermogen is verhoogd van 0-150W naar 0-250W LED. Daarnaast beschikt deze dimmer over een MIN en MAX afstelling. Hiermee zorgt u voor een optimale dimbaarheid en lichtstabiliteit in het hoogste en laagste lichtniveau. Een andere grote verbetering is dat deze dimmer geschikt is voor zowel fase afsnijding als fase aansnijding (RLC). Tot slot heeft de ECO-DIM.02 PRO een vervangbare én extra zekering. Met deze dimmer zit u altijd goed!

ECO-DIM.03 PRO: Speciaal voor de grotere installaties

De ECO-DIM.03 PRO is de meest krachtige dimmer met een aansluitvermogen van 0-700W LED. Verder heeft de ECO-DIM.03 PRO een MIN en MAX afstelling, is het een RLC dimmer en heeft ook deze dimmer een vervangbare en extra zekering. Ideaal voor installaties met hogere vermogens of waarbij u met een grote hoeveelheid led lampen te maken hebt.

ECO-DIM.04 PRO: Dimmen hoeft niet duur te zijn

De ECO-DIM.04 PRO is de goedkoopste dimmer van de vier, maar is wel voorzien van alle basisbenodigdheden. De dimmer heeft een aansluitvermogen 0-200W LED. Daarnaast heeft deze dimmer een MIN afstelling en automatische MAX detectie.

ECO-DIM.05 PRO: Duo dimmer met wisselschakeling

De laatste dimmer van de PRO line is de ECO-DIM.05 PRO. Dit is een duo dimmer. Op deze dimmer sluit u 2 lichtgroepen aan van ieders 0-200W LED. Uniek aan deze dimmer is dat er een wisselschakeling mogelijk is per kanaal. Ook kunt u per kanaal de MIN en MAX afstellen. Deze dimmer is geschikt voor beide dimtechnieken (RLC). Voor de ECO-DIM.05 PRO is bijpassend duo afdekmateriaal leverbaar in de stijlen van alle A-merken.

Enkel verkrijgbaar bij de elektrotechnische groothandel

De PRO line wordt enkel verkocht aan de elektrotechnische groothandel en hiermee voldoet EcoDim aan de lang gekoesterde wens van de groothandel, maar ook van de installateur. Het (prijs)vergelijk met online partijen wordt hierdoor tot het minimum beperkt.

De vernieuwde ECO-DIM.02 en ECO-DIM.04 PRO zijn vanaf nu verkrijgbaar, de ECO-DIM.03 PRO en ECO-DIM.05 PRO worden verwacht in Q3 van dit jaar.

Dit artikel is gesponsord door EcoDim.

Van Dorp neemt Weveko Brandbeveiliging over

Van Dorp neemt Weveko Brandbeveiliging over

Van Dorp bereikte overeenstemming over de overname van Weveko Brandbeveiliging uit Hillegom.

ACM komt met maatregelen voor flexibel netgebruik

ACM komt met maatregelen voor flexibel netgebruik

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) presenteert een maatregelenpakket voor flexibel gebruik van het elektriciteitsnet.

(Foto: TenneT)

Netcongestie voorkomen

Netcongestie houdt veel partijen bezig. Hoe is dit probleem te verminderen of zelfs te voorkomen? We zetten onze belangrijkste artikelen over dit...

De NIS2-richtlijn: welke organisaties gaan eronder vallen?

De NIS2-richtlijn: welke organisaties gaan eronder vallen?

Begin vorig jaar is in de EU de nieuwe 'NIS2'-richtlijn aangenomen. De richtlijn moet onze cyberweerbaarheid verhogen. Op dit moment (medio 2024)...

Vrouwen kiezen vaker voor techniek

Vrouwen kiezen vaker voor techniek

De technieksector wordt ook voor vrouwen steeds aantrekkelijker. Daarom bieden technische bedrijven op Girls' Day (11 april) meisjes van 10 tot 15...

'Slimme systemen zijn absoluut de toekomst'

'Slimme systemen zijn absoluut de toekomst'

Dennis van der Meij maakte lange tijd solar opbrengstberekeningen voor particulieren, breidde dat uit met engineering voor de zakelijke markt en...

De elektrische auto kan gespreid over een langere periode laden.

'Bewonersgroepen kunnen helpen bij aanpak congestie laagspanningsnet'

De Actieagenda Netcongestie Laagspanningsnetten van het ministerie van Economische Zaken En Klimaat laat volgens Sible Schöne, adviseur bij...

'Ook installatiebedrijven moeten zich voorbereiden op de CSRD'

'Ook installatiebedrijven moeten zich voorbereiden op de CSRD'

De CSRD is de nieuwe Europese wetgeving die grotere bedrijven verplicht om uitgebreid te rapporteren over hun duurzaamheidsprestaties. De wetgeving...