nieuws

Nominaties bekend Femme Tech Bedrijven Award

beveiliging

Tien technische bedrijven zijn genomineerd voor de Femme Tech Bedrijven Award 2014. Een vakjury onder leiding van Titia Siertsema, voorzitter van Uneto, bepaalt wie wint. Op 11 november worden de Awards uitgereikt.

Nominaties bekend Femme Tech Bedrijven Award

De Femme Tech Bedrijven Award is een initiatief van TechniekTalent.nu. De organisatie  wil op deze manier bedrijven die het goed doen op het gebied van vrouwen en techniek in de schijnwerpers zetten. De prijs wordt voor de vierde keer uitgereikt. Dit jaar is er voor het eerst een prijs voor bedrijven van verschillende omvang.

Verschillende omvang

“In het verleden werden alle bedrijven langs dezelfde meetlat gelegd en wonnen meestal grote bedrijven met een professionele HR-afdeling. Omdat we ook kleine bedrijven willen stimuleren om deel te nemen en de kans te geven om te winnen, hebben we er nu voor gekozen prijzen uit te reiken in de categorieën klein, middelgroot en groot. Per categorie gelden verschillende criteria”, aldus Chris van Bokkum, directeur TechniekTalent.nu.

Categorie klein

In de categorie klein zijn genomineerd:

–    Einstein Techno Centre, Spijkenisse;

–    Heijligers Installaties, Zevenbergen;

–    Vos Techniek, Apeldoorn;

–    Blicon Beveiliging, Gilze.

Categorie middelgroot

In de categorie middelgroot zijn genomineerd:

–    ARA, Aalten;

–    De Voogt Naval Architects, Haarlem

–    Teledyne Dalsa, Eindhoven.

Categorie groot

In de categorie groot zijn genonimeerd:

–    Thales Nederland, Hengelo;

–    Shell, Den Haag;

–    Tata Steel, IJmuiden

Reageer op dit artikel