nieuws

Kien organiseert themamiddag over innovatie

elektrotechniek

Op 13 juni aanstaande houdt Stichting Kien de themamiddag KIEN Innovatiemeesters Inspireert (KII). Het evenement staat in het teken van Innovation & Play. 

Kien organiseert themamiddag over innovatie
Foto: Techniekbeeldbank.nu

Veel ondernemers uit de installatiebranche stellen innovatie bijna gelijk aan het doen van nieuwe uitvindingen, merkt Kien. De organisatie vindt dit jammer. Volgens Kien missen deze ondernemers daarmee op allerlei terreinen kansen, omzet en marge.  

Innovatie op verschillende manieren 

Tijdens de  themamiddag wil Kien ondernemers uit de installatiebranche laten inzien dat innovatie juist op heel veel verschillende manieren plaatsvindt. En dat innovatie niet alleen leerzaam maar ook gewoon leuk en onderscheidend is 

Sprekers KII

Tijdens de KII komen er drie sprekers aan het woord.   

  • Bas Nijhuis – scheidsrechter en ondernemer – maakt een vergelijking tussen de voetbalwereld en het ondernemerschap. Volgens Kien zullen deelnemers versteld staan van de overeenkomsten met de installatiesector.
  • Marc van Delft van VanDelft Groep staat als ervaringsdeskundige op het podium en neemt de bezoekers mee in zijn visie op innovatie.  
  • Rutger Slump – trainer bij De Baak en verbonden aan de Technische Universiteit van Delft – laat ervaren hoe het is om te vernieuwen binnen de dagelijkse omstandigheden.

De middag staat onder leiding van dagvoorzitter Maarten van der Boon. Gedurende de middag gaan de installateurs aan de slag met eigen inzichten over innovatie.  

Meer informatie

KII vindt plaats op woensdagmiddag 13 juni van 13.00 uur tot ongeveer 19.00 uur bij MeetINoffice in Woerden. Kijk voor meer informatie op de site van Kien Innovatiemeesters 

Lees ook:

“Er ontstaat een tweede type installateur”

Drie trends waar de installatiebranche mee te maken krijgt

2018, het jaar van duurzaamheid, systeemintegratie en een kwalitatief tekort aan technici

Reageer op dit artikel