nieuws

DWT Groep vernieuwde installaties Fletcher Hotel Middelburg

elektrotechniek

De totale E, W, en S-installaties van Fletcher Hotel Middelburg, het voormalige hotel Du Commerce in Middelburg werden vorig jaar vernieuwd. Dit gebeurde door de DWT Groep

DWT Groep vernieuwde installaties Fletcher Hotel Middelburg

Dimmen Breen was projectleider namens DWT Groep. “Wij waren formeel onderaannemer van Bouwbedrijf Boogert uit Oosterland, maar in de praktijk werkten we eigenlijk als nevenaannemer in een bouwteam”, vertelt hij.

Asbest

Du Commerce  is een Fletcherhotel.  Breen: “Fletcher wilde vooraf helderheid over de kosten en liefst geen meer- of minderwerk. Uiteindelijk is daar toch sprake van geweest, vanwege bouwkundige en asbestproblemen, die pas tijdens de uitvoering werden ontdekt. Gelukkig konden we als team die problemen en de extra wensen van Fletcher inpassen.”  

Lees meer over dit renovatieproject in het artikel Middelburg heeft z’n vermaarde hotel terug

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels