nieuws

xxter lid van KNX Nederland

elektrotechniek

Software- en hardware-ontwikkelaar xxter is lid geworden van KNX Nederland.

xxter lid van KNX Nederland

Eind 2017 sloot xxter zich al aan bij de internationale KNX Association.

Pairot

Met de Pairot heeft xxter een gecertificeerd KNX-product. Hiermee kunnen gebruikers met hun stem via HomeKit van Apple, Alexa van Amazon en de Google Assistent de meest uiteenlopende KNX-installaties aansturen.

Stembediening

De Pairot fungeert als ‘bridge’ en zorgt ervoor dat mensen met een Apple-apparaat, de Amazon Echo, een Android-toestel of de Google Home de componenten in huis kunnen bedienen en de status kunnen bevragen. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld via eenvoudige stembediening de lichten of de thermostaat te activeren.

KNX en enOcean

xxter levert nog meer producten op het gebied van visualisatie, integratie en besturing van domotica. De hardware en het visualisatiepakket van xxter werken samen met professionele woning- en gebouwautomatisering op basis van KNX en enOcean. De installateur of system integrator voert de initiële installatie en integratie van de producten uit. Hierna kunnen de gebruikers zelf, via de portal van xxter en de app, zaken zoals de visualisatie en scenes eenvoudig te veranderen.

Lees ook:

Mean Well lid van KNX Nederland

Reageer op dit artikel