partner nieuws

Grote kabelbundels bij Biotech Campus Delft  

elektrotechniek

Wanneer je te maken hebt met grote kabelbundels, is de kabelbundelbeugel (SH) een goeie oplossing. Bevestigingsspecialisten Ron van den Heuvel en Karel van Vliet gingen langs bij het project Biotech Campus Delft (DSM) waar ze gebruik maken van de SH.

Grote kabelbundels bij Biotech Campus Delft  

Wanneer je te maken hebt met grote kabelbundels, dan is de kabelbundelbeugel (SH) een ideale en flexibele oplossing. Deze houder is leverbaar in enkele of dubbele uitvoering. In beide gevallen kun je (ook achteraf) kabels toevoegen of verwijderen. Bevestigingsspecialisten Ron van den Heuvel en Karel van Vliet gingen langs bij het project Biotech Campus Delft (DSM).

Meer over de kabelbundelbeugel (SH)

Wist je dat je de installatie met een SH naderhand ook kunt uitbreiden? Het kan namelijk voorzien worden van een Euro-Clip, zonder te boren en te schroeven (eenvoudig aanrijgen). Op deze manier kun je een zowel kabel- als buisbevestiging combineren. De Euro-Clip is verkrijgbaar in de maten 16 t/m 50 mm. Naast de SH15 en SH30 is bij DSM ook gebruik gemaakt van de KB20, Euro-Clip en C-fix (voor op de gipswanden).

Lomans Capelle aan den IJssel

Lomans Capelle aan den IJssel voert het project DSM uit. Ron en Karel spraken met Dennis Moret, vervangend chef én tevens prijswinnaar van de campagne watmaakjijmetschnabl.nl.  Lomans is een trouwe gebruiker van Schnabl en JMV en werkt al ruim 20 jaar met deze producten. Ook dit keer bleek Schnabl de ideale oplossing te bieden voor de montage van kabels middels de SH. Bij het project DSM werd gekozen voor de SH15 en SH30.

DSM

Bij Lomans zijn ze thuis in alle fases van het bouwproces; van de ontwerptafel tot en met het beheer & onderhoud. Ze denken graag mee vanaf het begin van het bouwproces, over het ontwikkelen en uitvoeren van duurzame, energiezuinige, innovatieve en creatieve oplossingen. Lomans levert ook bij het project DSM een op maat gemaakte oplossing.

Waarom het project Biotech Campus Delft?

DSM opende in april 2017 een nieuw, hypermodern biotechnologie centrum in Delft. Met het centrum vergroot DSM de capaciteit van biotechnologisch onderzoek en ontwikkeling van toepassingen in voeding en voedingsmiddelen, diervoer, bio-brandstoffen, farma en biobased materialen. Dennis gaf aan dat hij in dit centrum met de aanleg van 10 meter goot al snel 3 uur bezig was. Hij kon deze tijd met het gebruik van de SH ruimschoots terugvoeren. De SH is dus ook een prima alternatief voor een kleine kabelgoot, want de tijdsbesparing is enorm en de installatie een stuk eenvoudiger.

Watmaakjijmetschnabl

Lomans laat weten altijd zeer tevreden te zijn over het gebruik van Schnabl en het advies van de  bevestigingsspecialisten Ron en Karel. Na een bezoek van één van onze bevestigingsspecialisten is Lomans weer volledig bijgeschoold en beschikken ze over de laatste nieuwe documenten. Daarnaast is Lomans na het bezoek natuurlijk ook een mooie monsterzak met proefproducten rijker. Dennis is ook erg blij met de Rockbox bouwradio, die ze hebben gewonnen met de campagne watmaakjijmetschnabl.nl. Wil jij ook een Rockbox bouwradio winnen? Stuur dan een foto in en wie weet word jij de volgende prijswinnaar!

Foto's

Reageer op dit artikel