nieuws

Erik Bijl is de nieuwe algemeen directeur van Libra Energy

energie

Per 1 april 2019 is Erik Bijl de algemeen directeur van Libra Energy, groothandel in zonnepanelen en duurzame energie.  

Erik Bijl is de nieuwe algemeen directeur van Libra Energy
Erik Bijl (r) en Henk Jan Wegman (CEO Rensa Family) bij het tekenen van het contract.

De afgelopen 5 jaar was Erik Bijl actief bij Vereniging Eigen Huis. In samenwerking met stakeholders initieerde en realiseerde hij veel zonne-energieprojecten. Daarvoor deed Bijl ruime ervaring op in de  energiemarkt vanuit Engie, Essent en Wingas.

Jan Joosten

Erik Bijl is de opvolger van CEO Jan Joosten. Joosten blijft betrokken bij Libra als Senior Partner en aandeelhouder, maar wel nadat hij een sabbatical heeft genomen. Ook de huidige CFO, Jeroen Bogaers, treedt terug uit zijn actieve rol. Jeroen Bogaers en Jan Joosten startten in 2007 samen Libra Energy op.

Rensa

In 2017 verwierf de Rensa Family Company uit Didam het meerderheidsbelang in Libra Energy International en daarmee in Libra Energy en Libra Cleantech Projects.

Reageer op dit artikel